A la Carte menu 

Serveras fredag och lördag 17:30 – 21:30

Förrätter

Soppa; på jordärtskocka serveras med falafel på vita bönor smaksatt med tryffel 125:-

Råraka; Nystekt med löjrom, creme fraiche och hackad rödlök samt citron 195:-

Rimmad Torskrygg; Smörbakad och tunt skuren, serveras med picklade tomater och friterad persilja 145:-

Gula kantareller; serveras på smörstekt surdegsbröd samt lantpaté 145:-

Råbiff; med klassiska tillbehör 225:-

Charkbricka; serveras med oliver och soltorkade tomater 155.-

Varmrätter

Palsternacka; bakad med morotspuré, potatispuré, rostad bovete, friterad grönkål samt ostsås smaksatt med Gruyere 255:-

Röding; halstrad med beurre Blanc, laxrom sparris och potatischips 295:-

Aborre; serveras med smörad kräftbuljong, kräftstjärtar, svartrot samt mandelpotatispuré 325:-

Rådjursytterfilé; Serveras med bakad rotselleri, portvins sky, nästan bränd grädde och potatiskrokett 325:-

Ryggbiff; serveras med smör smaksatt med rökt märg, potatisconfit och Ripassosky 325.-

Majskycklingfilé; färserad, serveras med Sherrysky, picklad pumpa, pommes Allumette och riven tryffel 285:-

Desserter

Punchglass; serveras med hjortron och minimunkar 125:-

Gräddfilssorbet; blåbärskompott och stekt sockerkak 115:-

Vaniljglass; serveras med nyponsoppa och mandel krutonger 95:-

Glass/sorbet; kvällens smaker 65:-/kulan

Ostar; husets ostar serveras med äpple confiture 145.-

Tryffel 35:-/st

Barnmeny

Spaghetti Bolognese 95:-

Köttbullar med potatismos och gräddsås 95:-

Liten biff med sky och pommes frites 145:-