A la Carte meny

Förrätter

Nässelvichyssoise; serveras med varmrökt röding, laxrom och friterad potatis 135 kr

Burrata; Vikentomater, basilika och 10 årig balsamvinäger 125 kr

Löjrom från Bottenviken; serveras med smörstekt surdegsbröd, hackad rödlök och rökt crème fraiche 195 kr

Råbiff; kimchi, sesamolja, sojapicklad äggula, rostade sesamfrön, koriander och
bonito majonnäs 155 kr

Brie de Meaux, fylld med tryffel och tryffelhonung serveras med torkad tutull 135 kr

Varmrätter

TG;s abborre; hasselnöts panerad och smörstekt, vitvinssås, kokt färskpotatis, persilja, gräslök och dill 345 kr

Kummel; vitvinsbräserad, blåmusslor, gräddig musselbuljong med vitlök,
salladslök och färskpotatis 285 kr

Ryggbiff; lagrat smör, karamelliserad lök, stekt panko, hasselbackspotatis och rödvinssky smaksatt med svartvinbärsblad 325 kr

Polenta; serveras nykokt med primörer, tryffel och tryffelpecorino 255 kr

Desserter

Jordgubbar; med syrensirap, violglass och biscotti 115 kr

Smultron sufflé; med rabarber och citron sorbet 125 kr

TG;s 88:an; nougatglass, hasselnötskrokant och choklad ganasch 95 kr

Affogato Espresso, espresso med hemmagjord glass 95 kr
Välj till 2 cl likör, baileys coffee, disaronno eller kanske cognac

Spiken i Kistan, espresso, tryffel, med 2 cl grappa 145 kr

Choklad tryffel 35 kr

Hemmagjord Glass eller sorbet 65 kr

Ostar

TG;s utvalda ostar, från när och fjärran serveras med
rabarberkompott med granskott och grissini 145 kr

Brie de Meaux, fylld med tryffel och tryffelhonung serveras med friterad tutull 135 kr

 

Barnmeny

Skinka & melon 45:-
Toast med ost & skinka 55:-

Spaghetti Bolognese 95:
Köttbullar med potatismos och gräddsås 95:-