A la Carte meny

Förrätter

Surdegstoast; serveras smörstekt med olivoljebakad äggula och riven gutetryffel 135 kr

Tartar på pilgrimsmussla; serveras med hummerconsommé,
kex på rödingskinn och nori 145 kr

Kalix löjrom; serveras med syrad grädde, fransk lökvinägrett
och friterat potatistrassel 195 kr
Tillägg, 40 kr för gäster med halv eller helpension

Gräsandsbröst; serveras gravad, lättrökt och lufttorkad med jordärtskockscrème, marinerade hjortron och granskottsolja 155 kr

Varmrätter

Hälleflundra; pocherad serveras med beurre blanc smaksatt med bonito, knivmusslor, rökt forellrom och pommes Gaufrettes 345 kr

Lamm; kotlett och urbenad sadel serveras med krokett på bringa, smörad lammfond, Rättviksärt och bakad rotselleri 325 kr

Rådjur; nattbakat framben serveras med buljong smaksatt med Karl Johansvamp, smörstekt Karl Johansvamp och mandelpotatispure 335 kr

Tofu; norilindad serveras med säsongens grönsaker, tryffelmajonnäs och stekt ris 255 kr

Desserter

Blåbärskompott; med citronsorbet smaksatt med grön kardemumma
och mazarinkaka 115 kr

Hjortron; med vaniljglass, chokladmunk och maräng 125 kr

Jordnötsglass; med friterad banan, rostad cocos och lönnsirap 95 kr

TG;s utvalda ostar; från när och fjärran serveras med
rabarberkompott och grissini 145 kr

Affogato Espresso; espresso med hemmagjord glass 95 kr
Köp till 2 cl likör, Baileys coffee, Disaronno eller kanske Cognac

Spiken i Kistan; espresso, tryffel, med 2 cl grappa 145 kr
Tillägg 80 kr för gäster med halv eller helpension

Choklad tryffel 35 kr

 

Barnmeny

Förrätt

Melon och skinka 65:- kr

Toast med ost och skinka 65:-kr

Varmrätt

Pasta Bolognas 95:- kr

Korv med pommes frites 85:- kr

Efterrätt

Vaniljglass med bär och chokladsås 65:- kr