VI SKRÄDDARSYR ER KONFERENS EFTER ERA ÖNSKEMÅL!

Söker du konferens i Dalarna? Helpension är med logi, frukost, förmiddagskaffe med hembakt bröd, affärslunch med förrättssallad och varmrätt, tällbergsvatten/lättöl, hembakat bröd och kaffe & kaka, eftermiddagskaffe med hembakt bröd, middag med tre rätters meny, tällbergsvatten/lättöl och kaffe, samt fullt utrustad konferenslokal med vatten, godis och stort fruktfat. Vi står för en personlig och familjär service utöver det vanliga! Utsökta middagar, inspirerade av säsongens råvaror, serveras i vår vackra matsal med hänförande utsikt över Siljan och de blånande bergen. Här kan Ni i en lugn och harmonisk miljö få en storslagen och kreativ konferens.

En lyckad konferensresa eller seminarievecka behöver inte innebära en resa runt jordklotet. Det allra viktigaste är att Ni kommer bort från den inrutade vardagen, där de många vardagsproblemen fullkomligt slukar all Er tid. Bort från timslånga möten, ideliga telefonsamtal och aldrig sinande besök.

Tällbergsgården ligger mitt i Dalarna, bredvid vackra Siljan. Hit tar ni Er enklast med SJ tåg som stannar i Tällberg. Vid station hämtar vi Er gärna. Vi har 3 olika konferenslokaler: Gästabudssalen, Gårdskonferensen och Lillstuggu.

GÄSTABUDSSALEN

Tar upp till 110 personer. Den kan delas på 3 och bli 3 mindre konferenslokaler. Den är inredd i klassisk dalastil och ligger i huvudbyggnaden. Lokalen har utsikt över Siljan och är fullt utrustad.

Max antal personer  
Biografsittning 100 personer
Skolsittning 90 personer
U-bord 45 personer
Öar 80 personer

 

GÅRDSKONFERENSEN

Ligger i ett av våra annex. Har ett eget anslutande grupprum. Är lagom för den lite mindre konferensen. Är fullt utrustad.

Max antal personer  
Biografsittning 50 personer
Skolsittning 30 personer
U-bord 20 personer
Öar 25 personer

 

LILLSTUGGU

Ligger i ett av våra annex. Den är mysig och gammeldags inredd med egen öppen spis att elda i. Lokalen är fullt utrustad.

Max antal personer  
Biografsittning 40 personer
Skolsittning 30 personer
U-bord 20 personer
Öar 16 personer

 

Vår standardutrustning är konferensblock, pennor, blädderblock, Wi-Fi, whiteboard & LCD-projektor.