Söker du boende i Tällberg? Tällbergsgården är en av de äldsta gårdarna i byn. Gården är familjeägd och driver numera hotell- och restaurangverksamhet. Hos oss finns det 33 st. individuellt inredda rum som innehar romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelpool, minisviter, dubbelrum och enkelrum.

Varierade rumskategorier

I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden, därav finner ni resterande rum i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, WC, LCD-TV, telefon, trådlös och gratis internetuppkoppling. En del av våra rum har även termpursängar, Carpe Diem sängar, balkong eller öppen spis. Om ni önskar boka ett specifikt rum ber vi dig berätta detta för receptionen vid bokningen.

Sviter med bubbelbad

De är smakfullt inredda. De flesta har bubbelbadkar och balkong med en vidunderlig utsikt över Siljan. Vissa rum har Carpe Diem sängar och öppen spis. En del sviter har Tempurmadrass och ligger i huvudbyggnaden. Vid ankomst står ett välkomstfat och en piccoloflaska uppdukad som väl kan avsmakas i bubbelpoolen eller efter badet, insvept i en morgonrock.

Se fler bilder

MINISVITER MED BUBBELBAD

Minisviterna med bubbelbad är romantiskt inredda. Vissa rum har Tempurmadrasser och är i huvudbyggnaden. Några har Carpe Diem sängar ochöppen spis. Vid ankomst står ett välkomstfat och en piccoloflaska uppdukad som väl kan avsmakas i bubbelpoolen eller efter badet, insvept i en morgonrock.

Se fler bilder

Minisviter

Minisviterna är charmigt och romantiskt inredda. En del rum har Tempurmadrass. Om ni önskar ha det, vänligen kontakta receptionen för specifik rumsbokning. Dem rummen är större än dubbelrummen och har balkong med en underbar utsikt över Siljan. Vid ankomst bjuds Ni på ett välkomstfat och piccoloflaska på rummet.

Se fler bilder

Dubbelrum

Våra dubbelrum  är romantiskt inredda gästrum.  De flesta har utsikt över Siljan. I Lissgattugården är rummen charmigt inredda med lite modernare inredning.

Se fler bilder