Söker du boende i Tällberg? Tällbergsgården är en av de äldsta gårdarna i byn. Gården är familjeägd och driver numera hotell- och restaurangverksamhet. Hos oss finns det 30 st. individuellt inredda rum som innehar romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelpool, minisviter, dubbelrum och enkelrum.

Varierade rumskategorier

I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden, därav finner ni resterande rum i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, WC, LCD-TV, telefon, trådlös och gratis internetuppkoppling. En del av våra rum har även termpursängar, Carpe Diem sängar, balkong eller öppen spis. Flera av våra minisviter kan används som familjerum. Om ni önskar boka ett specifikt rum ber vi dig berätta detta för receptionen vid bokningen.

Sviter med bubbelbad/badkar

De är smakfullt inredda. De flesta har bubbelbadkar och balkong med en vidunderlig utsikt över Siljan. Vissa rum har Carpe Diem sängar och öppen spis.

Se fler bilder

MINISVITER MED BUBBELBAD

Minisviterna med bubbelbad är romantiskt inredda. Vissa rum har Tempurmadrasser och är i huvudbyggnaden. Några har Carpe Diem sängar det finns 1 minisvit med
öppen spis.

Se fler bilder

Minisviter / Familjerum

Minisviterna är charmigt och romantiskt inredda. En del rum har Tempurmadrass. Om ni önskar ha det, vänligen kontakta receptionen för specifik rumsbokning. Dem rummen är större än dubbelrummen och har balkong med en underbar utsikt över Siljan. Flera av de kan används som familjerum.

Se fler bilder

Dubbelrum / DUBBELRUM UTSIKT

Våra dubbelrum  är romantiskt inredda gästrum.  De flesta har utsikt över Siljan. I Lissgattugården ligger Dubbelrum Utsikt den rummen är charmigt inredda med lite modernare inredning.

Se fler bilder