Söker du boende i Tällberg? Tällbergsgården är en av de äldsta gårdarna i byn. Gården är familjeägd och drivs numera som  hotell- och restaurangverksamhet. Hos oss finns det 30 stycken Individuellt inredda rum som alla har romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelbadkar, minisviter, dubbelrum till gulliga enkelrum.

Varierade rumskategorier

I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden,  resterande rum finner ni i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier. Alla våra rum har dusch/bad, WC, LCD-TV, telefon, trådlös och gratis internetuppkoppling. En del av våra rum har även tempur sängar, Carpe Diem sängar, balkong eller öppen spis. Flera av våra minisviter kan används som familjerum. Om ni önskar boka ett specifikt rum ber vi dig berätta detta för receptionen vid bokningen.

Husdjur

Vi tar emot husdjur i flera av våra dubbelrum (ej i sviter, minisviter och dubbelrum utsikt). Kostnaden för ditt kära husdjur är 200:- kr/natt. Informera receptionen innan ankomst.

Tillval till din bokning

Lyxa till din vistelse lite extra genom att välja till något eller några av våra tillval.

  • Blommor på rummet från 250:- (måste beställas minst 2 dagar innan ankomst)
  • Flaska Champagne på rummet 795:-
  • Flaska Cava på rummet 550:-
  • Flaska rödvin på rummet 390:-
  • Chark & Ostbricka 2 personer på rummet 295:-

Sviter med bubbelbad

Lyxa till det med bubbelbad och öppen spis på hotellrummet

Våra sviter med  är smakfullt inredda. Alla har bubbelbadkar och balkong eller egen veranda.. Svit 24, ligger i huvudbyggnaden och har balkong åt två vädersträck. Svit 33 ligger i Lissgattugården och är lite modernare inredd med stor balkong mot Siljan. I Mellangården ligger svit 3 och 4, båda med egen terass och öppen spis

Se fler bilder

MINISVITER MED BUBBELBAD

Bo i klassisk dalamiljö i vår minisvit

Minisviterna med bubbelbad är romantiskt inredda.Vi har en svit i Mellangården och en i huvudbyggnaden. Den i Mellangården har även  öppen spis. 

Se fler bilder

Minisviter / Familjerum

Sov gott på vårt hotell i Tällberg

Minisviterna är charmigt och romantiskt inredda. En del rum har Tempurmadrass. Om ni önskar ett speciellt rum ber vi er  kontakta receptionen vid bokningstillfället. Rummen är större än dubbelrummen och har balkong med utsikt över Siljan. Flera av  rummen kan används som familjerum.

Se fler bilder

Dubbelrum / DUBBELRUM UTSIKT

Vy från boende i Tällberg

Våra dubbelrum  är romantiskt inredda gästrum.  De flesta har utsikt över Siljan. I Lissgattugården ligger Dubbelrum Utsikt . De rummen är charmigt inredda med lite modernare inredning.

Se fler bilder

Bildgalleri

Klicka på bilderna nedan för att se dem större. Klicka utanför bilden eller på krysset för att stänga.

Härbret