Söker du boende i Tällberg? Tällbergsgården är en av de äldsta gårdarna i byn. Gården är familjeägd och drivs numera som  hotell- och restaurangverksamhet. Hos oss finns det 30 stycken Individuellt inredda rum som alla har romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelbadkar, minisviter, dubbelrum till gulliga enkelrum.

Varierade rumskategorier

I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden,  resterande rum finner ni i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier. Alla våra rum har dusch/bad, WC, TV trådlös och gratis internetuppkoppling. En del av våra rum har även tempur sängar, Carpe Diem sängar, balkong eller öppen spis. Flera av våra minisviter kan används som familjerum. Om ni önskar boka ett specifikt rum ber vi dig berätta detta för receptionen vid bokningen.

Karta Tällbergsgårdens hotell

Husdjur

Vi tar emot husdjur i del av våra dubbelrum och i härbret (ej i sviter, minisviter och dubbelrum utsikt). Kostnaden för  husdjur är 300:- kr/djur per vistelse. Informera receptionen innan ankomst.

Tillval till din bokning

Lyxa till din vistelse lite extra genom att välja till något eller några av våra tillval.

  • Blommor på rummet från 399:- (måste beställas minst 2 dagar innan ankomst)
  • Flaska Champagne på rummet 815:-
  • Flaska Cava på rummet 595:-
  • Flaska husets röd vin/vitt vin på rummet 425:-

Vi matchar priset

Har du hittat billigare pris på rummet någon annanstans? Vi matchar priset. Kontakta oss på telefon 0247 50850 och vi bokar in er på den priset. Kolla gärna på checklista.

Checklista

  • Det andra priset måste vara på samma boende och samma boendealternativ.
  • Det andra priset måste gälla för samma in- och utcheckningsdatum.
  • Det andra priset måste innefatta samma regler och avbokningsvillkor.

Sviter 

Lyxa till det med bubbelbad och öppen spis på hotellrummet

Våra sviter med  är smakfullt inredda. Alla har balkong eller egen veranda. Visa har bubbelbadkar. Svit 8 & 9 är nyrenoverad och har finaste utsikt över Siljan. Svit 8 har badkar och dusch, Svit 9 har dubbel dusch och seperat toilet:

Svit 24, ligger i huvudbyggnaden och har balkong åt två väderstreck. Svit 33 ligger i Lissgattugården och är lite modernare inredd med stor balkong mot Siljan. I Mellangården ligger svit 4 med egen terrass och öppen spis

MINISVITER BUBBELBAD & öppen spis

Mysigt boende på hotell i Dalarna

Minisviterna med bubbelbad är romantiskt inredda.Vi har 2 minisviter i Mellangården. Båda här en egen uteplats med utsikt mot trädgården, öppen spis, bubbelbadkar och dusch.

 

Minisviter / Familjerum

Sov gott på vårt hotell i Tällberg

Minisviterna är charmigt och romantiskt inredda. En del rum har Tempurmadrass. Om ni önskar ett speciellt rum ber vi er  kontakta receptionen vid bokningstillfället. Rummen är större än dubbelrummen och har balkong med utsikt över Siljan. Flera av  rummen kan används som familjerum. Vi har minisvit i huvudbyggnad och på Lissgatugården. 

Dubbelrum / DUBBELRUM UTSIKT

Våra dubbelrum  är romantiskt inredda gästrum.  De flesta har utsikt över Siljan. I Lissgattugården ligger Dubbelrum Utsikt . De rummen är charmigt inredda med lite modernare inredning.

Härbret