Kockar

Det öppna och välutrustade köket har en köksstab bestående av 3 tillsvidareanställda, varav en köksmästare och en souschef. Under sommartid kan någon eller ett par säsongsanställda medarbetare tillkomma. Köket lagar kreativ svensk mat med internationella influenser kombinerat. Lokala råvaror ligger i fokus och köket arbetar uteslutande efter säsong. Service och kvalitet genomsyrar hela verksamheten och det ska vara en självklarhet för dig också. Vi arbetar i ett drivande team där samarbetsförmåga, kreativitet, och utveckling är viktiga ingredienser. Din och hotellets utveckling är det viktigaste för oss.
 
Vi expanderar nu vår verksamhet och satsar ännu mer på vår restaurang. Därför söker vi nu en medarbetare som kommer att vara delaktig i att skapa alacarte- och avsmakningsmenyer . I ditt arbete kommer även att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar, förknippade med en souschef-/köksmästartjänst. Du ska vara kreativ, driven och ambitiös, älska råvaror av hög kvalité, arbeta i grupp och att ständigt utvecklas.
 
Låter det intressant och vill du veta mer kontakta Jerk Åkerblad på koket@tallbergsgarden.se
 
Intervjuer sker löpande och anställning sker efter överenskommelse.  Arbetstiden är efter rullande schema där kvälls och helgarbete förekommer. 
ansök / KONTAKTA OSS

Servitris/Servitör och Hovmästare

Tällbergsgården söker nu serveringspersonal. 

Gemensamt för tjänsterna är att vi söker dig som vill jobba som servitris/servitör och som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men erfarenhet av serveringsyrket är meriterande.

Som hovmästare ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda driften för det passet du arbetar. Servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Sandra Henriksson på matsal@tallbergsgarden.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbetet samt helger. Meddela i din ansökan om vilken tjänst du söker.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

ansök / KONTAKTA OSS