Bouillabaisse;
På mussla, rökt röding, räka, tomat, selleri, potatis, rouille 130kr
Gerard Bertrand Piqpoul De Pinet Languedic-Roussillion, Frankrike, 125kr
Tartar;
Av Oxe, ärtsoja från Sälen, örtkräm, friterad ostronskivling, rotselleri, rostat bovete 140kr
Michele Chiarlo Il principe Langhe Nebbiolo Piemonte, Italien, 135kr
Hälleflundra;
Serveras med ärtpuré, knivmussla, musselskum, blekselleri, potatis samt dill, 315kr
A phors Loueiro Vinho Verde, Portugal, 125kr
Ren;
Innanlår av ren, rostad blomkålskräm, bakad lök, brysselkål, stuvad grönkål, potatis, viltsky, 310kr
Dune Mingsha Shan Shiraz, McLaren Vale, Australien, 120kr
Ostdessert;
Osten Supersting från Bräcke i Jämtland, gräddfilsglass, mjölkmarmelad, svartvinbärscouli, 125kr
Romaneira Tawny, Portugal 85kr
Plättar;
Crepes Suzette, vaniljglass, apelsin, mandel, 115kr
Les Tirecuil “Les Pins” Monbaziliac, Frankrike, 95kr