Avsmakningsmeny

Tartar på pilgrimsmussla; serveras med hummerconsommé,
kex på rödingskinn och nori
Villa Huesgen Schifer Riesling Trocken Tyskland

Gräsandsbröst; serveras gravad, lättrökt och lufttorkad med jordärtskockscrème, marinerade hjortron och granskottsolja
Irony Pinot Noir Monterey Usa

Hälleflundra; pocherad serveras med beurre blanc smaksatt med bonito, knivmusslor,
 rökt forellrom och pommes Gaufrettes
Chablis Louis Robin Frankrike

Rådjur; nattbakat framben serveras med buljong smaksatt med Karl Johansvamp, smörstekt Karl Johansvamp och mandelpotatispure
Luis Saenz Rioja Tempranillo Spanien

TG;s utvalda ostar, från när och fjärran serveras med
rabarberkompott och grissini
Graham´s Tawny port 10 years Portugal

Hjortron; med vaniljglass, chokladmunk och maräng
Royal Tokaji Late Harvest Ungern

Pris 795:- per person

Tillhörande vinpaket 695: – per person

Önskar ni komponera en festlig meny i förväg är ni välkomna att kontakta vår restaurang på 0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se

Varmt Välkomna!