Bouillabaisse;

På mussla, rökt röding, räka, tomat, selleri, potatis, rouille 130kr

Gerard Bertrand Piqpoul De Pinet Languedic-Roussillion, Frankrike, 125kr

 

Tartar;

Av Oxe, ärtsoja från Sälen, örtkräm, friterad ostronskivling, rotselleri, rostat bovete 140kr

Michele Chiarlo Il principe Langhe Nebbiolo Piemonte, Italien, 135kr

 

Hälleflundra;

Serveras med ärtpuré, knivmussla, musselskum, blekselleri, potatis samt dill, 315kr

A phors Loueiro Vinho Verde, Portugal, 125kr

 

Ren;

Innanlår av ren, rostad blomkålskräm, bakad lök, brysselkål, stuvad grönkål, potatis, viltsky, 310kr

Dune Mingsha Shan Shiraz, McLaren Vale, Australien, 120kr

 

Ostdessert;

Osten Supersting från Bräcke i Jämtland, gräddfilsglass, mjölkmarmelad, svartvinbärscouli, 125kr

Romaneira Tawny, Portugal 85kr

 

Plättar; 

Crepes Suzette, vaniljglass, apelsin, mandel, 115kr

Les Tirecuil “Les Pins” Monbaziliac, Frankrike, 95kr

 

Meny
795kr

Vinmeny
555kr