Avsmakningsmeny

Eldad pilgrimsmussla; serveras med krondillcrème, hummerconsommé,
kex på rödingskinn och nori
Villa Huesgen Schifer Riesling Trocken Tyskland

Gräsandsbröst; serveras gravad, lättrökt och lufttorkad med jordärtskockscrème, marinerade hjortron och granskottsolja
Irony Pinot Noir Monterey Usa

Hälleflundra; pocherad serveras med beurre blanc smaksatt med bonito, knivmusslor,
 rökt forellrom och pommes Gaufrettes
Chablis Louis Robin Frankrike

Dovhjort lågtempererad serveras med buljong smaksatt med Karl Johansvamp, smörstekt Karl Johansvamp och mandelpotatispure
Luis Saenz Rioja Tempranillo Spanien

TG;s utvalda ostar, från när och fjärran serveras med
rabarberkompott och grissini
Graham´s Tawny port 10 years Portugal

Hjortron; med vaniljglass, chokladmunk och maräng
Royal Tokaji Late Harvest Ungern

Pris 895:- per person

Tillhörande vinpaket 695: – per person

Önskar ni komponera en festlig meny i förväg är ni välkomna att kontakta vår restaurang på 0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se

Varmt Välkomna!