Gårdsmeny
18.00 – 20.00
3-rätters 625:-kr
Vinpaket 3 glas 365:-kr

Med reservation för ändringar i menyn

Vi serverar även våra pastarätter under alla kvällar vi har öppet fram till och med lördag 2 mars

Pasta puttanesca utan sardeller 195 kr
Pasta frutti di mare 255 kr
TG’s pasta carbonara 255 kr

Det finns alternativ kött eller fiskrätt till varje middag hör efter vad som erbjuds för kvällen i restaurangen.
Söndag 25 februari
Förrätt

Löjrom från kalix på toast med smetana och hackad rödlök 195 kr 

Varmrätt

Rödvinsbrässerad oxkind serveras med potatispuré och rödvinssky 340 kr 

Dessert

Chokladmousse med körsbärskompott och vaniljglass 135 kr 

Måndag 26 februari
Förrätt

Ceviche på torsk och regnbåge med avocadocreme 165 kr 

varmrätt

Tryffelfärserad majskyckling serveras med potatiskrokett och tryffelsås 340 kr 

Dessert

Creme caramel toppad med saltrostade marconamandlar 135 kr 

Tisdag 27 februari
förrätt

Svampsoppa med röktrenstek och färskost 165 kr 

Varmrätt

 Rödtunga serveras med mandelpotatischips, pommes duchesse och vermuthsås 345 kr

Dessert

Pavlova med citroncurd, rårörda björnbär och hibiskus glass 135 kr 

Torsdag 29 februari
Förrätt

Bruchetta toppad med parmaskinka 155 kr 

Varmrätt

Nattbakad oxkind serveras med potatispuré och tryffelsås 340 kr 

Dessert

Vaniljglass med hjortron och maräng 145 kr 

Söndag 3 mars 
Förrätt

Toast Skagen 165 kr 

Varmrätt

Nattbakad oxkind serveras med potatispuré och tryffelsås 340 kr 

Dessert

Vaniljglass med hjortron och maräng 145 kr 

 

Kontakta oss gärna för mer information