Bröllop vid Siljan 

Giftermål är en av de största händelserna vi upplever i våra liv. Det är mycket som ska ordnas till livets fest. Under en dag ska mycket hända så det gäller att ha planerat grundligt.  Vi hjälper Er mer än gärna att se till att Er bröllopsfest blir ett minne för livet och något utöver det vanliga.

VIGSEL

Många av våra brudpar väljer att gifta sig i någon av de kyrkor som finns i Leksands kommun eller i Rättvik.
Det går även att ordna vigsel vid Siljans strand eller i Tällbergsgårdens trädgård. Kom ihåg att boka kyrkan i tid då det är många som väljer bröllop i Siljans bygden.

Efter vigseln och eventuell transport från kyrka eller strand serveras en brudskål på terrassen eller i sällskapsrummet. Ett glas bubbel, cava eller champagne med lyxiga snittar är ett trevligt alternativ

BRÖLLOPSMIDDAG & FEST

I vår vackra matsal med bedårande utsikt över Siljan dukar vi upp efter era önskemål. Vid ingångar, på terrass och i matsal finns möjlighet till lövning om så önskas mot en avgift.
Vårt kök komponerar Er bröllopsmeny utifrån årstid och tillgång. I  samråd med vår restaurangchef kommer ni överens om passande drycker till middagen, drink före maten, eventuella tilltugg och kanske avec till kaffet . Dans och underhållning är ett naturligt inslag under bröllopskvällen. 

Lyxig svit på Tällbergsgården

VÅRA RUM

Tällbergsgården ligger mitt i byn, på sluttningen ner mot Siljan. Här präglas atmosfären av värme och familjärt välkomnande.
Hotellet har 30 rum/sviter och är fördelade i de olika husen på gårdstunet. Alla ser olika ut och har sin personliga prägel. Vi har flera  sviter att välja på. Vissa har Carpe Diem-sängar, öppen spis eller bubbelbadkar. 

I huvudbyggnaden finns mysiga och charmiga små rum där ni kan avnjuta kaffe avec framför brasan.

Bröllops paket Johanssons                                                             

 • Brudskål med 1 glas cava
 • 2 lyxiga snittar
 • 3-rätters bröllops supé
 • Vinpaket 3 glas
 • Kaffe/the
 • Avec (4 cl)
Restaurang i Tällberg med utsikt över Siljan

Bröllops paket Tällbergsgården

 • Brudskål med 1 glas cava
 • 2-rätters bröllops supé
 • Vinpaket 2 glas
 • Kaffe/the
 • Avec (4 cl)

Avbokningsregler
Ibland får man förhinder och allt som planerats måste ställas in. Är skälet till avbokning sjukdom kan vi kräva intyg från läkare. Här kan ni läsa vilka regler som gäller och längst ner finner ni även en länk till Visitas regler.

Bröllop och privata fester

Avbokningsregler:
Avbokning av hela arrangemanget kan ske upp till 6 månader före utan debitering.
Vid avbokning med mindre än 6 månader är inte förskottsbetalningen om 10.000kr återbetalningsbar.
Vid avbokning med mindre än 3 månader kvar debiteras 75% av kostnaden.
Vid avbokning med mindre än 1 månad kvar debiteras 100% av kostnaden.

Administrationskostnad på 550kr/bokning tas alltid ut vid avbokning. Kostnaden är kuvertpriset på antal gäster och abonnering eller rumskostnader.

I övrigt gäller Visitas regler

Visita Avbokningsregler