Arrangera ett bröllop vid Siljan – med vår hjälp

Giftermål är en av de största händelserna vi upplever i våra liv. Det är mycket som ska ordnas till livets fest. Under en dag ska mycket hända så det gäller att ha planerat grundligt. Varför inte anordna bröllop i Tällberg? Vi hjälper Er mer än gärna att se till att Er bröllopsfest blir ett minne för livet och något utöver det vanliga.

Här kan ni läsa mer och få idéer inför Ert bröllop

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Tillsammans med en fotograf förevigar ni minnet av er bröllopsdag. Kontakta oss så hjälper vi er med tips om bra fotograf i Leksand.

Make up & styling har vi samarbete med By Bonnie, som även har möjlighet att komma till hotellet på bröllopsdagen. En av de viktigaste symbolerna för kärlek är blommor. Med hjälp av vår florist på Leksands Blomsterflärd, tar vi fram passande blommor för er.

BRÖLLOPSMIDDAG & FEST

I vår vackra matsal med bedårande utsikt över Siljan dukar vi upp efter era önskemål. Som standard dukar vi med blå dukar och blå servetter, önskas vita dukar och vita servetter tillkommer en hyra. Vid ingångar, på terrass och i matsal finns möjlighet till lövning om så önskas mot en avgift.

Tillsammans med vår köksmästare komponerar ni ihop en meny med valfritt antal rätter och i samråd med vår restaurangchef kommer ni överens med passande dryck till middagen. Alltifrån tilltugg till fördrinken till vickning på natten. Dans och underhållning är ett naturligt inslag under bröllopskvällen. Vi kan ge förslag på artister och orkestrar om ni så vill. Kanske önskar ni avrunda kvällen med ett sprakande fyrverkeri?

BRÖLLOPSSVIT

Vi har flera eleganta sviter att välja på. Vissa har Carpe Diem-sängar, öppen spis och bubbelbadkar. Några har Tempurmadrass med balkong och fantastisk utsikt över Siljan. Det finns även minisviter med bubbelbad eller utan.

Om gästerna övernattar finns det både enkelrum och dubbelrum att välja mellan. Kontakta oss gärna så skickar vi vår bröllopsbroschyr med all utförlig information.

BRÖLLOPSKOORDINATOR

Planeringen inför ett bröllop kan lätt kännas stressande men med hjälp av vår bröllopskoordinator får ni en trygg och välplanerad bröllopsdag. Vare sig ni vill ha en mindre middag och vigsel till stor fest så ser vi till att ert bröllop blir som ni tänkt. Första gången är konsultationen gratis därefter tillkommer en kostnad per timme/besök.

KYRKOR

Runt omkring Tällbergs finns flera vackra kyrkor.  Klicka här för att se kyrkorna i vår närhet. Vi har även en lokall mitt i byn i Tällberg eller varför inte vigas på stranden vid Siljan. Det går utmärkt att vigas på hotellet, vi har mysiga lokaler med genuin dala-atmosfä. Ni kan även vara ute på vår terrass, med fantastisk utsikt över Siljan. Vi hjälper er med planeringen av vilken kyrka som passar era önskemål bäst.

TRANSPORT

Önskar ni få hjälp med att boka färdmedel från kyrkan kan ni ringa Classic Car 0248- 109 04, som har alla möjliga olika sorters bilar.

Vill ni åka häst och släde kan ni kontakta Myrbacka Gård 0247-330 26.

Avbokningsregler

Ibland får man förhinder och allt som planerats måste ställas in. Är skälet till avbokning sjukdom kan vi kräva intyg från läkare. Här kan ni läsa vilka regler som gäller och längst ner finner ni även en länk till Visitas regler.

Bröllop och privata fester:

Avbokas enligt överenskommelse och enligt er bekräftelse. 
I övrigt gäller följande.

Vid bröllop och större arrangemang gäller förskottsbetalning. Vid avbeställning senast 4 veckor innan ankomst återfår Ni hela förbetalda bokningskostnaden. Vid avbeställning senare än 4 veckor innan ankomst debiteras Ni 50% av bokningskostnaden. Sker avbokning senare än 2 veckor innan ankomst debiteras ni 75% av bokningskostnaden

Avbokning vid bröllop och större arrangemang ska vara skriftlig
En administrationskostnad på 150SEK tas alltid ut vid avbokning

I övrigt gäller Visitas regler

Visita Avbokningsregler