AVSMAKNINGSMENY
Lördagar 18.00
Lördag 25 oktober blir det en Italiensk avsmakningsmeny
Krispig crostini med taleggiocreme och lagrad San Daniele
Krispig bläckfisk, nduja, mandel och citron, bläckfisk bläckaioli samt bränd lök
Råbiff på oxfilé med kapris, colatura och friterad grönkål
Risotto acquerello occhio di bue med pumpa och tryffel
Ankbröst serverat med rostad pumpacrème, krispig pancetta, rostad ankfond samt
fikon och radicchio med balsamico
Chokladcreme, panna cottacreme, karamelliserade hasselnötter, risbräck med nutella, serveras med yoghurtglass
6-rätters 895:- per person
Vinpaket 695:- per person
Boka bord 18:00, 18:15 eller 18:30
Avsmakningsmeny höst
Krabbtoast; krabbstuvning på smörstekt brioche med jordärtskockspuré, kantareller,
chips på jordärtskocka och Kalixlöjrom
Les Cotilles Chardonnay Frankrike
Kycklinglevermousse; på grillad surdegsbaguette med sauternesgelé och persiljesallad (G)
Mandois Brut Origine Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Frankrike
Hälleflundra; bakad serveras med kantareller,
stuvad savoykål och mandelpotatisstomp (M)
Yealands Sauvignon Blanc Nya Zeeland
Ginkryddat ankbröst; serveras med rostade pumpakärnor, pumpapuré,
apelsingelé, portvinsky och svartkålschips (M)
Gérard Bertrand Héritage Pinot Noir EKO Frankrike
Ostar; från Hansjö Mejeri serveras med egengjord marmelad på grönatomater och vanilj
samt Leksands fröknäcke (G, L, M)
Graham´s Tawny port 10 years Portugal
Variation på choklad; brownie, chokladmousse, chokladsmul och
körsbär samt tonkaböna glass (M, G, L)
Gerard Bertrand Rivesaltes Ambré Grenache, Macabeu, Muscat Frankrike
Vi kan inte erbjuda vegansk, helt lök & vitlöksfri eller mjölkproteinfri avsmakningsmeny
Vid bokning online vänligen meddela att ni bokar avsmakningsmenyn
Smaklig måltid!
Önskar ni komponera en festlig meny i förvägär ni välkomna att kontakta vår restaurang på 0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se