AVSMAKNINGSMENY
Lördagar 18.00

Lördag 25 oktober blir det en Italiensk avsmakningsmeny

Krispig crostini med taleggiocreme och lagrad San Daniele

Krispig bläckfisk, nduja, mandel och citron, bläckfisk bläckaioli samt bränd lök

Råbiff på oxfilé med kapris, colatura och friterad grönkål

Risotto acquerello occhio di bue med pumpa och tryffel

Ankbröst serverat med rostad pumpacrème, krispig pancetta, rostad ankfond samt
fikon och radicchio med balsamico

Chokladcreme, panna cottacreme, karamelliserade hasselnötter, risbräck med nutella, serveras med yoghurtglass

6-rätters 895:- per person
Vinpaket 695:- per person

Boka bord 18:00, 18:15 eller 18:30

Avsmakningsmeny höst

Krabbtoast; krabbstuvning på smörstekt brioche med jordärtskockspuré, kantareller,
chips på jordärtskocka och Kalixlöjrom
Les Cotilles Chardonnay Frankrike

Kycklinglevermousse; på grillad surdegsbaguette med sauternesgelé och persiljesallad (G)
Mandois Brut Origine Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Frankrike

Hälleflundra; bakad serveras med kantareller,
stuvad savoykål och mandelpotatisstomp (M)
Yealands Sauvignon Blanc Nya Zeeland

Ginkryddat ankbröst; serveras med rostade pumpakärnor, pumpapuré,
apelsingelé, portvinsky och svartkålschips (M)
Gérard Bertrand Héritage Pinot Noir EKO Frankrike

Ostar; från Hansjö Mejeri serveras med egengjord marmelad på grönatomater och vanilj
samt Leksands fröknäcke (G, L, M)
Graham´s Tawny port 10 years Portugal

Variation på choklad; brownie, chokladmousse, chokladsmul och
körsbär samt tonkaböna glass (M, G, L)
Gerard Bertrand Rivesaltes Ambré Grenache, Macabeu, Muscat Frankrike

Vi kan inte erbjuda vegansk, helt lök & vitlöksfri eller mjölkproteinfri avsmakningsmeny

Vid bokning online vänligen meddela att ni bokar avsmakningsmenyn

Smaklig måltid!

Önskar ni komponera en festlig meny i förvägär ni välkomna att kontakta vår restaurang på 0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se