AVSMAKNINGSMENY
Lördagar 18.00
6-rätters 995:- per person
Vinpaket 695:- per person
Boka bord 18:00, 18:15 eller 18:30
Avsmakningsmeny Advent
Gräddfils Brûlée; med kalixlöjrom från bröderna Persson, bintje-skum, syrad rödlöks lamell, bränd citrongelé och pommes almette (M)
Mandois Brut Origine Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Frankrike, Côte de Blancs
Viltpate; på danskt rågbröd med portvinsgelé, majonnäs smaksatt med Wrångebäcksost och smörgåskrasse (G, Ä)
Gérard Bertrand Héritage Pinot Noir EKO Frankrike
Torskrygg; kryddpeppar bakad serveras med rödvinssås, krispig pancetta, grönärtpuré samt potatis och persiljerotspuré (M)
Georges Duboeuf, Beaujolais-Villages Marc Dudet, Gamay, Frankrike, Bourgogne
Renytterlårfilé; serveras med rönnbärsgelé, hasselnötter, jordärtskockspuré, konjak och messmörs sky, samt hasselbackspotatis (M, N)
Penfolds Bin 2 Shiraz Mataro, Australien, South Australia
Koppången vit; blåmögelost från Hansjö mejeri serveras med mjuk pepparkaka, grekisk yoghurt, honung och färska fikon (L, G)
Château Fontaine Sauternes, Sémillon, Frankrike, Sauternes
Tällbergsgårdens chokladmousse; med mint, variation på päron, inkokt, sorbet samt puré (M, Ä)
Masseria Cutururi, Aleatico Passito Picciomoro Salento, Italen, Puglia
Vi kan inte erbjuda vegansk, helt lök & vitlöksfri eller mjölkproteinfri avsmakningsmeny
Vid bokning online vänligen meddela att ni bokar avsmakningsmenyn
Smaklig måltid!
Önskar ni komponera en festlig meny i förvägär ni välkomna att kontakta vår restaurang på 0247-50850 eller matsal@tallbergsgarden.se


