Johanssons Restaurang i Tällberg

Ät mat i världsklass på Johansson’s restaurang i Tällberg. Vi är sedan 2015 med i White Guide Sverige och erbjuder mat från lokala råvaror. Här äter du årstidsinspirerad mat i klassisk dalamiljö.

Här lägger vi fokus på råvarorna i den närliggande naturen. Av den anledningen komponeras våra rätter därför av de råvaror som säsongen erbjuder, och som finns för dagen.

Restaurang i Tällberg med utsikt över Siljan
Tällbergsgården – Utsikt över Siljan

Närproducerat på Johansson’s Restaurang

Fisken vi serverar kommer från våra svenska vatten, nöt och fläsk kommer från de lokala bönderna och de färska grönsakerna kommer från deras åkrar. Mjölk, grädde och smör kommer från kor i Dalarna. Bär och svamp är plockade i bygden, och päron, äpplen, vinbär och rabarber tar vi direkt från vår trädgård.

Övriga produkter vi använder kommer från Frankrike, Spanien och Italien. Vårt urval görs med tyngdpunkt på kvalitet, och vi strävar alltid efter att välja ekologiska råvaror.

À la carte och afternoon tea hos oss i Tällberg

Här kan du läsa mer om vår à la carte. Vi serverar även afternoon tea, som du kan läsa mer om här.  Hjärtligt välkomna till en njutningsfull vistelse hos oss på Tällbergsgården!

För bordsbokning ring 0247 – 508 50