Är du ute efter ett hotell som ligger nära Siljan i Dalarna? Kom till oss i natursköna Tällberg, som ligger mellan Borlänge och Mora. Bo i rum med anor från 1800-talet, ät vällagad och god mat som följer årstidernas växling. Boka ditt boende här.

Romantiskt hotell vid Siljan

Det tidlösa lugn som omgärdar Tällbergsgården har inspirerat författare, författare och många fler sedan tidigt 1800-tal. Siljansbygden har en speciell atmosfär som lockar semesterfirare från både Sverige och från utlandet. Här kombineras klassisk dalamiljö med vacker natur och spännande traditioner. Som balsam för själen.

Här på gården finns ett 30-tal rum som alla har sin egen unika karaktär. Precis som de gamla byggnaderna i Dalarna finns det inga fasta mått eller vinklar. Rummen har en klassiskt elegant dalakaraktär och en romantisk känsla omgärdar såväl byggnader som rum. Tekniskt och komfortmässigt håller allt en modern hotellstandard. Här kan du sova riktigt gott.

Njut av ett romantiskt hotell vid Siljan
Tällbergsgården – vy

Välj mellan våra olika paket

Söker du en weekendresa eller företagskonferens i siljansbygden? Vi har flera fördelaktiga alternativ för dig. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.

Koppla av och inspireras här i Tällberg, med utsikt över Siljan. Vår köksmästare bjuder på rätter som följer årstidernas växling. Dessa är populära bland såväl nära som långväga gäster. Vila ut och ät vår goda vällagade mat. Miljön i restaurangen och loungen inbjuder till relax och är inspirerad av det klassiska Dalarna. Gosa ner dig framför elden i den öppna spisen och njut av lugnet.