För dig som söker hotell i Leksand kan vi locka med natursköna Tällberg, som ligger cirka en kvarts bilfärd bort. Välj bland 30 hotellrum i klassisk dalastil. Hotellanläggningen har anor från tidigt 1800-tal, och inrymmer även en restaurang. Se våra olika boendepaket här.

Romantiskt boende nära Leksand

På Tällbergsgården har konstnärer, författare och många andra blivit inspirerade sedan tidigt 1800-tal. Det tidlösa lugn som omgärdar gården är som balsam för själen. Det är inget mysterium varför miljön runt Siljan lockar resenärer och semesterfirare från både Sverige och utomlands.

Rummen har alla olika karaktär – personligheter som andas klassiskt Dalarna. Romantik och klassisk elegans blandas med den där speciella dala-charmen. Komforten är modern. Allt är upplagt för att du ska sova riktigt gott.

Söker du hotell i Leksand? Åk till Tällberg

Koppla av på hotell i närheten av Leksand

Du kan förvänta dig avkoppling och inspiration här i Tällberg. Vila ut och ät vår goda vällagade mat. Vår köksmästare bjuder på rätter som följer årstiderna, och de är populära bland såväl nära som långväga gäster. Miljön i restaurangen och loungen är avslappnad och inspirerad av klassisk dalamiljö. Sjunk ner framför elden i den öppna spisen och njut efter en lång dag.

Hotellpaket eller weekendpaket – du väljer

Boka en weekendresa eller företagskonferens med närhet till Leksand och Mora. Vi har flera fördelaktiga alternativ för dig som kombinera bra miljö, god mat och en riktigt god nattsömn. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för just dig.