Onsdag den 23 december

Restaurangen öppnar 17.00

Råbiff på klassiskt vis
*
Fjällröding; Lågtempererad serveras med smörstekta kantareller och blåmusslor, puré på
hårdbakad rotselleri och musselbeurre blanc
*
Cocosparfait; serveras med kolasås, pajsmulor,
vaniljskum och rostad cocos

Julafton 24 december

Lunchtid
På julafton står Tällbergsgårdens Julbord uppdukat från klockan 12.30. Dessertbordet med kaffe serveras en trappan ner i Gästabudsalen

Middagstid
Från klockan 17.00 serveras vår julaftons middag
med gröt, julskinka, vörtbröd och en varmrätt
med sejrygg, vittvinsås och potatis

 

Juldagen den 25 december

Lunchtid
Från 12.30-14.30 står julbordet uppe. Som varmrätt finns även en fiskgratäng och pannbiff med löksky

Middag från 17.00

Grönkålssoppa; serveras med pocherat ägg
*
Kalkonschnitzel; fylld med ädelost, serveras med eldad brysselkål, potatisstavar och portvinssky
*
Hjortron; med vaniljglass och chokladkrutonger

Annadagen den 26 december

Lunchtid 12.30
Stekt flundra med remouladsås alternativt kotlettrad. Lunchen serveras vid bordet, sallad, smör och bröd på buffé

Middag

Rökt abborre; serveras med variation på pumpa, smörstekt kavring och dillolja
*
Sherrybrässerad griskind; serveras med nattbakat sidfläsk, mandelpotatispuré, grönkål och tryffel
*
Papparkaksglass; med lingonpäron och maräng