Boende Tällberg – Tällbergsgården är en av dem äldsta gårdarna i byn. Gården är familjeägd och driver numera hotell- och restaurangverksamhet. Hos oss finns det 33 st. individuellt inredda rum som innehar romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelpool, minisviter, dubbelrum och enkelrum. I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden, därav finner ni resterande rum i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier. Alla våra rum innehar utrustning som dusch/bad, WC, LCD-TV, telefon, trådlös och gratis internetuppkoppling. En del av våra rum har även termpursängar, Carpe Diem sängar, balkong eller öppen spis. Om ni önskar boka ett specifikt rum ber vi dig berätta detta för receptionen vid bokningen.

 

Sviter med bubbelbad

svit4

De är smakfullt inredda. De flesta har bubbelbadkar och balkong med en vidunderlig utsikt över Siljan. Vissa rum har Carpe Diem sängar och öppen spis. En del sviter har Tempurmadrass och ligger i huvudbyggnaden. Vid ankomst står ett välkomstfat och en piccoloflaska uppdukad som väl kan avsmakas i bubbelpoolen eller efter badet, insvept i en morgonrock.

Se fler bilder nedan

Minisviter med bubbelbad

2paket

Minisviterna med bubbelbad är romantiskt inredda. Vissa rum har Tempurmadrasser och är i huvudbyggnaden. Några har Carpe Diem sängar och  öppen spis. Vid ankomst står ett välkomstfat och en piccoloflaska uppdukad som väl kan avsmakas i bubbelpoolen eller efter badet, insvept i en morgonrock.

Se fler bilder nedan

Minisviter

20paket

Minisviterna är charmigt och romantiskt inredda. En del rum har Tempurmadrass. Om ni önskar ha det, vänligen kontakta receptionen för specifik rumsbokning. Dem rummen är större än dubbelrummen och har balkong med en underbar utsikt över Siljan. Vid ankomst bjuds Ni på ett välkomstfat och piccoloflaska på rummet.

Se fler bilder nedan

Dubbelrum

18paket

Vår Dubbelrum  är romantiskt inredda gästrum.  De flesta har utsikt över Siljan. I Lissgattugården är rummen charmigt inredda med lite modernare inredning.

Se fler bilder nedan


Bildgalleri

Klicka på bilderna nedan för att se dem större. Klicka utanför bilden eller på krysset för att stänga.

Sviter med bubbelbad

svit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum3asvit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum3c svit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum3d svit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum4a svit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum4c svit_m_bubbelbad_rum_24c svit_m_bubbelbad_rum_33_6

Minisviter med bubbelbad

minisvit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum2 minisvit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum2b minisvit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum2c minisvit_m_bubbelbad_oppen_spis_rum2d minisvit_m_bubbelbad_rum_23_1 minisvit_m_bubbelbad_rum_23_2 minisvit_m_bubbelbad_rum_25_2 minisvit_m_bubbelbad_rum_25_4

Minisviter

minisvit_rum_20_3 minisvit_rum_20_4 minisvit_rum_21_2 minisvit_rum_22_1 Minisvit 31 Minisvit 38

Dubbelrum

dubbelrum_8 dubbelrum_rum_17_1 dubbelrum_rum_18_2

Dubbelrum med utsikt

Rum 32 Rum 36 Rum37