Glad Påsk!

Under påskdagarna serverar vi en fast meny mellan 18.00-21.00. Påskafton kan vi även erbjuda ett trevligt påskbord
med sill, lax, småvarmt och mycket mer. Till kaffet en härlig påsk tårta.

Påskmeny med vinförslag
Tre-rätters meny 525:-

 

Skärtorsdag 29/3

Oxsvansconsommé; med ravioli fylld med anklever och tryffel
Castelnau Brut Reserve NV Champagne Frankrike 125 kr

Kalv; Kotlett serveras med kalvfond smaksatt med dill, märgben toppad med hummer samt smörbakad potatis
Joseph Drouhin Hospices De Belleville Fleurie 2015 Frankrike 105 kr

Cremé Caramel; Bakad grädde smaksatt med vanilj, karamellsås, serveras med apelsinglass
José Maria de Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2012 Portugal 75 kr

Långfredag 29/3

Terrin; På bakad fläsksida med karamelliserad palsternackskräm, morotspuré, kavringkrutong picklad kålrabbi samt friterad svartkål
Marcel Deiss Gewurstraminer 2013 Alsace Frankrike 135 kr

Torsk; Stekt Torskrygg serveras med bakad rotselleri, vitvinssås, musslor och potatischips pudrade med fänkålspollen.
J-M Brocard Jurassique Chardonnay 2015 Bourgogne Frankrike 105 kr

TG special ann0 2010; mjölkchokladmousse, kanderade nötter, vaniljglass med sherrysirap
Lustau Pedro Ximenez Centenary Selection Murillo 75 kr

Påskafton 31/3

Abborre; Rökt abborre serveras med majonnäs smaksatt med brynt smör, rosmarinpicklade tomater, grissini
Leitz Magic Mountain Riesling 2016 Rheingau Tyskland 130 kr

Lamm; Nattbakat lammlägg serveras med sherrysky, Karl-Johansvamp, och mandelpotatispuré
Mas de Libian Bout d’Zan BIO Côtes du Rhône 2015 Frankrike 105 kr

Munk; Friterad munk fylld med chokladtryffel serveras med hjortrongelé och vaniljglass
José Maria De Fonseca Alambre 10 años NV Setubal Portugal 95 kr

Påskdagen

 Röding; Rödbetsgravad röding serveras med getostkräm, rödbetscrudíte, purjolökssot
Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc 2015 Marlborough Nya Zeeland 115 kr

Biff; Ryggbiff från bygden serveras med tryffelsås, potatiskaka samt stekt sparris
Borgogno Langhe Nebbiolo 2015 Piemonte Italien 130 kr

Choklad; Glass av Choklad serveras med maränger och bakad chokladmousse
Domaine Pouderoux Maury 2012 Frankrike 75 kr   

 

Boka gärna bord på 0247-50850 eller mail info@tallbergsgarden.se