Serveringspersonal – heltid, deltid samt extra

Tällbergsgården söker nu serveringspersonal. Vi söker både personal till hel- och deltidstjänster men även extrapersonal som vill arbeta under helger.

Gemensamt för tjänsterna är att vi söker dig som vill jobba som servitris/servitör och som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men erfarenhet av serveringsyrket är meriterande.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Carina Åkerblad på carina@tallbergsgarden.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbetet samt helger. Meddela i din ansökan om vilken tjänst du söker (hel, deltid eller helg). Möjlighet till personalboende finns.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

 


 

Extra Kökspersonal – kallskänka, varmspis

Tällbergsgården söker nu extra personal till köket.

Vill du bli en del av vårt köksteam? Har du en gedigen restaurangutbildning eller erfarenhet som kock/kallskänka – då kan detta vara något för dig!

Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar närproducerad mat med förstklassiga råvaror. Oavsett antal matgäster ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig. Vi arbetar i team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. Vi söker även dig som är i utbildning och vill skaffa mer erfarenhet.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Tommy Johansson på koket@tallbergsgarden.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten innebär dag- och kvällsarbete samt helger. Tillträde snarast! Möjlighet till personalboende finns.