Serveringspersonal – frukostpersonal extra

Tällbergsgården söker nu serveringspersonal, framför allt extrapersonal som vill arbeta under helger och kvällar.
Vill du kombinera med en extra frukosttjänst är det verkligen läge att söka

Gemensamt för tjänsterna är att vi söker dig som vill jobba som servitris/servitör och som älskar service, är utåtriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en förmåga att få gästerna att känna sig glatt och omsorgsfullt omhändertagna. Vi värderar personlighet och servicekänsla högst men erfarenhet av serveringsyrket är meriterande.

Du kommer ingå i vårt positiva gäng med köks- och serveringspersonal och vi kan garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Carina Åkerblad på carina@tallbergsgarden.se. Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsterna innebär dag- och kvällsarbetet samt helger. Meddela i din ansökan om vilken tjänst du söker Möjlighet till personalboende finns.

Välkommen med din ansökan till ett av de roligaste jobben i restaurangbranschen!

 


 

Städ- extra vid behov

Tällbergsgården söker nu personal till hotellavdelningen.

Hos oss finns det 33 st. individuellt inredda rum som innehar romantisk och personlig anda. Allt ifrån sviter till minisviter med bubbelpool, minisviter, dubbelrum och enkelrum. I och med att det är en gammal gård ligger endast några rum i huvudbyggnaden, därav finner ni resterande rum i olika gårdar runt om hotellet i varierande rumskategorier.

Vi söker dig som vill tjäna extra pengar på helger och någon vardag då och då. Vi önskar att du har erfarenhet av städ i hotell, är noggrann och har kunskap i hur städ produkter hanteras med tanke på miljö och personal.
Du kommer arbeta med såväl svensktalande som engelsktalande personal, så vi ser gärna att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Carina Åkerblad på carina@tallbergsgarden.se . Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten innebär dagarbete, veckodagar, storhelger samt helger. Tillträde snarast! .