Oktoberweekend på Tällbergsgården-
Johanssons restaurang

Hösten är här med allt vad det kan innebära, kyliga vackra mornar med hög och klar luft, underbara färger och mat.
Svamp, bär, frukt och naturligtvis skaldjur.
Den andra helgen i oktober serverar vi fredag kväll en 3-rätters middag och lördag en  6-rätters meny med havet som tema
Välkomna att boka på 0247-50850 eller via mail info@tallbergsgarden.se

 

 

Meny lördag den 13 oktober

Ostron; med Avrugakaviar
Pol Roger Epernay Nv Champagne Frankrike

 Hummer: Soppa av hummer med börek fylld av klokött och alger samt rökt stenbitsrom
Gerard Bertrand Picpoul de Pinet 2017 Languedoc Roussillion Frankrike 

Pilgrimsmussla; Tartar av pilgrimsmussla, skum på romsäcken och hyvlad tryffel
Pazo de Barrantes Albarino 2016 Rias Baixas Spanien

Havskräfta; Paella med bläckfisk serveras med smörkokt och eldad havskräfta
Pazo de barrantes La Comtesse Albarino 2015 Rias Baixas Spanien 

Piggvar; T-Bone, grillad kungskrabba, mussel beurre-blanc, gröna ärtor, gemsallad
Trimbach Cuveé Frederic Emile Riesling 2015 Alsace Frankrike

Mussla; Mandelmussla, gräddfilsglass, lakritsmaräng, hallontapioka, citroncurd
Nivole Moscato d ´Asti 2017 Piemonte Italien

 

Weekend fredag-söndag från  3195:-/person inkl. frukost, inkl. menyer och vinpaket lördag
Weekend lördag-söndag  från 1925:-/person inkl. frukost, inkl. meny och vinpaket lördag

6-rätters inkl. vinpaket utan boende 1195:-/kuvert