DET ”VÅRAS” FÖR PRIMÖREN

25/5 KL 18:00 

Nässlor Cremant d´Alsace, primörägg, gräslöksblommor 
Dirler Cadé Cremant d’Alsace Brut Nature 2014

Halstrad Röding, grillad Västeråsgurka, rabarber, dill, grön sparris 
Dirler Cadé Riesling 2015 Alsace Frankrike

Inkokt vit sparris, ramslökshollandaise, Älvdalsrom, krutong
Dirler Cadét Riesling Lieu-Dit 2014 Alsace Frankrike

Vårkyckling, smörad buljong, morot, pepparrot, vårlök, årets första potatis
Dirler Cadét Pinot Gris 2014 Alsace Frankrike

Racks och lägg av lamm, färsk vitlök från Massarbäcks gård, Bakad tomat samt majrova, senapsskum
Kruishof Ymer 2014 Wellington Sydafrika

Inkokta Rabarber, drömmar, kanelmaräng, vaniljglass samt rabarbersirap
Nivole Moscato d´Asti 2016 Piemonte Italien

6-rätters vårmeny
Med tillhörande viner med fokus på Alsace
1490 kr

Roséprovning kl 16:00
250 kr