Tällbergsgårdens restaurang

Varmt Välkomna till Tällbergsgårdens restaurang
Vi har öppet fredagar och lördagar för a la carte, måndag-torsdag efter förfrågan

 

Förrätter

Gravad och kallrökt fjällröding serveras med blomkålskräm, syrad gurka, torkat tunnbröd och sotad purjolök 135 kr

Handskuren råbiff på högrevshjärta serveras med gelé på oxsvans, picklad stek lök, pumpa, krassemajonnäs, gravad äggula och friterad kapris samt kavringschips 125 kr Soppa på jordärtskocka med rökt renstek, torkat renkött och bakad gulbeta 140 kr

Ravioli fylld med anklever, tryffel och oxsvans serveras med grädde och torkad persilja 135 kr

 

Varmrätter

Stekt torsk serveras med crème på bakad rotselleri, chips på mandelpotatis, hummersmörsås och friterad blåmussla 295 kr

Halstrad secreto (styckdetalj av fläskbog) med karamelliserad palsternacka, karljohansvamp, friterad svartkål samt sherrysky 255 kr

Rosastekt ren innanlår med krokett smaksatt med rökt ox märg och timjan, serveras med friterade strimlor på oxbringa,
morotspuré samt portvinssky 295 kr

Falafel på vita bönor smaksatt med tryffel serveras med svartrot och tryffelmajonnäs 195kr

 

Desserter

Chokladtryffel 25kr

Glass och sorbet 65kr

Tällbergsgårdens utvalda ostar med knäckebröd och marmelad 145kr

Brända nypon crème serveras med mandelkaka, kolasås, flarn på vitchoklad samt vaniljglass smaksatt med apelsin 115 kr

Glass smaksatt på med rostade marconamandlar serveras med rulltårta fylld med citroncurd, olivörtsmaräng och mascarpone 115 kr

TG special anno 2010; mjölkchokladmousse, kanderade nötter, vaniljglass med sherrysirap 115 kr

Spiken i kistan; 2 cl ekfatslagrad grappa, liten kanna med kaffe och chokladtryffel 145 kr


Ring oss gärna för mer information och bordsbokning 0247-508 50